PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | Trajectbegeleider vacature 24-32 uur per week
18067
post-template-default,single,single-post,postid-18067,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Trajectbegeleider vacature 24-32 uur per week

Trajectbegeleider vacature 24-32 uur per week

Vacature: Trajectbegeleider, 24u – 32u per week
Bij PlanH Werkt geloven wij dat iedereen iets kan betekenen voor de maatschappij.
Wij bieden WMO-begeleiding en UWV-trajecten, in de thuissituatie én in ons centrum Gewoon Goed-Uden.

Wij zoeken een trajectbegeleider. Als trajectbegeleider bij PlanH Werkt ben je echt van betekenis. Voor de deelnemers, voor Uden & Den Bosch, voor de maatschappij en voor jezelf. Samen met een supergemotiveerd team zorg jij er op een creatieve manier voor dat de deelnemers het beste uit zichzelf halen en zo stap voor stap groeien naar een mooie, passende plek in de maatschappij en/of op de arbeidsmarkt. En zo haal je ook het beste uit jezelf. Want reken maar dat ook jij enorm veel leert. Er is geen dag hetzelfde bij PlanH Werkt. Een mooie uitdaging dus.

Als trajectbegeleider heb je affiniteit met onze doelgroep en weet je jouw deelnemers enthousiast te maken om het beste uit zichzelf te halen. Op grond van de WMO begeleiden we op basis van een begeleidingsplan deelnemers op alle 7 leefgebieden. In opdracht van het UWV voeren we werktrajecten uit zoals het Naar Werk traject, het Werkfit maken traject en kortere modulaire diensten.

Je werkt methodisch en planmatig, met HBO werk- en denkniveau, liefst met ervaring in de psychiatrie. Samen met collega’s, vrijwilligers en bezoekers gebruik je het participatiecentrum Gewoon Goed om talenten te ontdekken en te ontwikkelen bij de deelnemers.
Wat is jouw rol?
• Opstellen en evalueren van WMO- en werktrajecten van deelnemers;
• Stimuleren van zoveel mogelijk zelfredzaamheid;
• Correct rapporteren van werkzaamheden en gebeurtenissen;
• Op zelfstandige en methodische wijze trajecten beheren;
• Signaleren van belangrijke veranderingen naar collega’s en opdrachtgevers.

We bieden je je de kans om deel uit te maken van een bevlogen, gedreven en deskundig team van in totaal 25 fantastische collega’s: Een inspirerende omgeving om samen onze organisatie verder te ontwikkelen. Daarnaast bieden we een goed salaris, gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden en groei- en scholingsmogelijkheden.

Klik hier voor de volledige functieomschrijving; Functieomschrijving trajectbegeleider

Stuur jouw motivatie en CV naar j.v.boxtel@planhwerkt.nl
Wil jij graag meer informatie over de vacature neem dan telefonisch contact op met Jay van Boxtel 06-55806825.
Reageren op deze vacature kan t/m 12 mei 2021, gesprekken staan gepland voor week 20.