PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | Vacature: Ervaringsdeskundige, 16 uur per week
18567
post-template-default,single,single-post,postid-18567,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Vacature: Ervaringsdeskundige, 16 uur per week

Vacature: Ervaringsdeskundige, 16 uur per week

Vacature: Ervaringsdeskundige, 16u per week

Bij PlanH Werkt geloven wij dat iedereen iets kan betekenen voor de maatschappij. Wij bieden WMO-begeleiding en UWV-trajecten, in de thuissituatie én in ons centrum Gewoon Goed-Uden (dit is een onderdeel van PlanH Werkt, kijk eens https://www.youtube.com/watch?v=RbVxQdaCjWA).

Gewoon Herstel is hét herstelinitiatief van PlanH Werkt wat wij ruim 2 jaar geleden gestart zijn. Gewoon Herstel doet mee met de leergang “Herstel Dichtbij”, vanuit Het Oranje Fonds & MIND, en is volop in ontwikkeling.

Als ervaringsdeskundige bij PlanH Werkt / Gewoon Herstel ben je echt van betekenis. Voor de deelnemers, voor de maatschappij en voor jezelf. Samen met een supergemotiveerd team zorg jij er op een creatieve manier voor dat de deelnemers het beste uit zichzelf halen. En zo haal je ook het beste uit jezelf. Want reken maar dat ook jij enorm veel leert. Er is geen dag hetzelfde bij PlanH Werkt. Een mooie uitdaging dus!

Als ervaringsdeskundige heb je affiniteit met onze doelgroep: psychiatrie (waaronder verslaving) en psychosociale of maatschappelijke problemen. Jij ondersteunt bij het persoonlijk herstel van onze deelnemers en zet daarbij jouw ervaringskennis in.

Als ervaringsdeskundige ben je in staat om overstijgend te denken, zelfstandig te werken en je bent je bewust van je rol als ervaringsdeskundige binnen een team. Je hebt MBO werk- en denkniveau. Wij hechten veel waarde aan een hecht team, daarom heb je onder andere een wekelijks teamoverleg, intervisie en deskundigheidsbevordering. Ook heb je in de begin periode wekelijks een coaching moment.

 

 

 

Wat is jouw rol?

  • Je bent een teamspeler die creatief, optimistisch, respectvol en kundig is;
  • Je kan reflecteren op zelf doorgemaakte herstelprocessen;
  • Herstel is een uniek en individueel proces en voor iedereen anders, jij hebt hier oog en respect voor.
  • Je werkt Herstel ondersteunend, en werkt samen met de andere disciplines binnen ons team;
  • Je bent inzetbaar binnen de individuele begeleiding van PlanH Werkt, waarbij de trajectbegeleider de regiehouder is;
  • Je bent inzetbaar voor activiteiten, cursussen & workshop die plaatsvinden bij Gewoon Herstel;
  • Je plant zelf je werkzaamheden/huisbezoeken en bent in bezit van een rijbewijs;
  • Je bent in het bezit van een diploma of certificaat van een opleiding in ervaringsdeskundigheid of je bent bereid om deze scholing te gaan doen.

We bieden je je de kans om deel uit te maken van een bevlogen, gedreven en deskundig team van bijna 30 fantastische collega’s: Een inspirerende omgeving om samen onze organisatie verder te ontwikkelen. Daarnaast bieden we een goed salaris in FWG schaal 40, gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden en groei- en scholingsmogelijkheden.

Ben jij enthousiast of zou je nog wat meer informatie willen? Mail of bel Jay:
j.v.boxtel@planhwerkt.nl / 06-55806825
Reageren op deze vacature kan t/m vrijdag 2 juni 2023.