PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | Vacature: Trajectbegeleider, 24u – 32u per week
18565
post-template-default,single,single-post,postid-18565,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Vacature: Trajectbegeleider, 24u – 32u per week

Vacature: Trajectbegeleider, 24u – 32u per week

Vacature: Trajectbegeleider, 24u – 32u per week

Bij PlanH Werkt geloven wij dat iedereen iets kan betekenen voor de maatschappij. Wij bieden WMO-begeleiding en UWV-trajecten, in de thuissituatie én in ons centrum Gewoon Goed-Uden (dit is een onderdeel van PlanH Werkt, kijk eens https://www.youtube.com/watch?v=RbVxQdaCjWA).

Wij zoeken een trajectbegeleider voor trajecten in regio Uden en/of Den Bosch. Als trajectbegeleider bij PlanH Werkt ben je echt van betekenis. Voor de deelnemers, voor de maatschappij en voor jezelf. Samen met een supergemotiveerd team zorg jij er op een creatieve manier voor dat de deelnemers het beste uit zichzelf halen en zo stap voor stap groeien naar een mooie, passende plek in de maatschappij en/of op de arbeidsmarkt. En zo haal je ook het beste uit jezelf. Want reken maar dat ook jij enorm veel leert. Er is geen dag hetzelfde bij PlanH Werkt. Een mooie uitdaging dus!

Als trajectbegeleider heb je affiniteit met onze doelgroep: Psychiatrie (waaronder verslaving) en psychosociale of maatschappelijke problemen. Je weet jouw deelnemers enthousiast te maken om het beste uit zichzelf te halen. Vanuit de WMO begeleiden we op basis van een begeleidingsplan deelnemers op alle 7 leefgebieden. In opdracht van het UWV voeren we werktrajecten uit zoals het Naar Werk traject, het Werkfit maken traject en kortere modulaire diensten.

Je werkt methodisch en planmatig, met HBO werk- en denkniveau, liefst met ervaring in de psychiatrie. Samen met collega’s, vrijwilligers en bezoekers gebruik je (zeker in de inwerkperiode) het participatiecentrum Gewoon Goed om talenten te ontdekken en te ontwikkelen bij de deelnemers. Wij hechten veel waarde aan een hecht team, daarom heb je onder andere een wekelijks teamoverleg, intervisie en deskundigheidsbevordering.

Wat is jouw rol?

  • Opstellen en evalueren van WMO- en werktrajecten van deelnemers;
  • Stimuleren van zoveel mogelijk zelfredzaamheid;
  • Je werkt Herstel ondersteunend, en maakt gebruik van je collega’s in de ondersteuning (inclusief ervaringsdeskundigen);
  • Correct rapporteren van werkzaamheden en gebeurtenissen;
  • Op zelfstandige en methodische wijze trajecten beheren;
  • Je plant zelf je werk/huisbezoeken en bent in bezit van een rijbewijs;
  • Samenwerken met jouw collega’s, die allen hun eigen specialiteit hebben;
  • Signaleren van belangrijke veranderingen naar collega’s en opdrachtgevers.

We bieden je je de kans om deel uit te maken van een bevlogen, gedreven en deskundig team van bijna 30 fantastische collega’s (waarvan 15 trajectbegeleiders): Een inspirerende omgeving om samen onze organisatie verder te ontwikkelen. Daarnaast bieden we een goed salaris in FWG schaal 45, gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden en groei- en scholingsmogelijkheden.

Ben jij enthousiast of zou je nog wat meer informatie willen?
Bel Jay van Boxtel: 06-55806825 of mail: j.v.boxtel@planhwerkt.nl

Bekijk ook onze website voor een beeld van hoe we werken: www.planhwerkt.nl!
We nemen vacatures aan t/m vrijdag 26 mei 2023.