PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | Vacature: Trajectbegeleider 24u – 32u per week
17890
post-template-default,single,single-post,postid-17890,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Vacature: Trajectbegeleider 24u – 32u per week

Vacature: Trajectbegeleider 24u – 32u per week

Vacature: Trajectbegeleider, 24u – 32u per week

Bij PlanH Werkt geloven wij dat iedereen iets kan betekenen voor de maatschappij. Wij bieden WMO-begeleiding en UWV-trajecten, in de thuissituatie én in ons centrum Gewoon Goed-Uden (dit is een onderdeel van PlanH Werkt, kijk eens https://www.youtube.com/watch?v=RbVxQdaCjWA).

Wij zoeken een trajectbegeleider. Als trajectbegeleider bij PlanH Werkt ben je echt van betekenis. Voor de deelnemers, voor Uden en omgeving (bijvoorbeeld Den Bosch), voor de maatschappij en voor jezelf. Samen met een supergemotiveerd team zorg jij er op een creatieve manier voor dat de deelnemers het beste uit zichzelf halen en zo stap voor stap groeien naar een mooie, passende plek in de maatschappij en/of op de arbeidsmarkt. En zo haal je ook het beste uit jezelf. Want reken maar dat ook jij enorm veel leert. Er is geen dag hetzelfde bij PlanH Werkt. Een mooie uitdaging dus.

Als trajectbegeleider heb je affiniteit met onze doelgroep en weet je jouw deelnemers enthousiast te maken om het beste uit zichzelf te halen. Je begeleidt op basis van een begeleidingsplan deelnemers op alle 7 leefgebieden. Je werkt methodisch en planmatig. Het liefst op HBO niveau met ervaring in de psychiatrie. Samen met collega’s, vrijwilligers en bezoekers gebruik je het participatiecentrum Gewoon Goed om talenten te ontdekken en te ontwikkelen bij de deelnemers.

Wat is jouw rol?

  • Opstellen, zelf uitvoeren en evalueren van WMO- en werktrajecten van deelnemers;
  • Stimuleren van zoveel mogelijk zelfredzaamheid;
  • Correct rapporteren van werkzaamheden en gebeurtenissen;
  • Op zelfstandige en methodische wijze trajecten beheren;
  • Zorg dragen voor je eigen caseload;
  • Signaleren van belangrijke veranderingen naar collega’s en opdrachtgevers.

 

Wij bieden jou de kans om deel uit te maken van een bevlogen, gedreven en deskundig team van in totaal 25 fantastische collega’s: Een inspirerende omgeving om samen onze organisatie verder te ontwikkelen. Daarnaast bieden we een goed salaris, gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden en groei- en scholingsmogelijkheden.

Ben jij enthousiast, mail je CV en motivatie naar j.v.boxtel@planhwerkt.nl.
Wil je meer informatie loop binnen of neem telefonisch contact op 06-55806825.

Klik hier voor de uitgebreide Functieomschrijving trajectbegeleider PlanH Werkt