PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | Vacature Trajectbegeleider
17979
post-template-default,single,single-post,postid-17979,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Vacature Trajectbegeleider

Vacature Trajectbegeleider

Vacature: Trajectbegeleider, 24u – 32u per week
Bij PlanH Werkt geloven wij dat iedereen iets kan betekenen voor de maatschappij. Wij bieden WMO-begeleiding en UWV-trajecten, in de thuissituatie én in ons centrum Gewoon Goed-Uden (dit is een onderdeel van PlanH Werkt, kijk eens https://www.youtube.com/watch?v=RbVxQdaCjWA).

Wij zoeken een trajectbegeleider. Als trajectbegeleider bij PlanH Werkt ben je echt van betekenis. Voor de deelnemers, voor Uden en omgeving (bijvoorbeeld Den Bosch), voor de maatschappij en voor jezelf. Samen met een supergemotiveerd team zorg jij er op een creatieve manier voor dat de deelnemers het beste uit zichzelf halen en zo stap voor stap groeien naar een mooie, passende plek in de maatschappij en/of op de arbeidsmarkt. En zo haal je ook het beste uit jezelf. Want reken maar dat ook jij enorm veel leert. Er is geen dag hetzelfde bij PlanH Werkt. Een mooie uitdaging dus.

Als trajectbegeleider heb je affiniteit met onze doelgroep en weet je jouw deelnemers enthousiast te maken om het beste uit zichzelf te halen. Op grond van de WMO begeleiden we op basis van een begeleidingsplan deelnemers op alle 7 leefgebieden. In opdracht van het UWV voeren we werktrajecten uit zoals het Naar Werk traject, het Werkfit maken traject en kortere modulaire diensten.
Je werkt methodisch en planmatig, met HBO werk- en denkniveau, liefst met ervaring in de psychiatrie. Samen met collega’s, vrijwilligers en bezoekers gebruik je het participatiecentrum Gewoon Goed om talenten te ontdekken en te ontwikkelen bij de deelnemers.

Wat is jouw rol?
• Opstellen en evalueren van WMO- en werktrajecten van deelnemers;
• Stimuleren van zoveel mogelijk zelfredzaamheid;
• Correct rapporteren van werkzaamheden en gebeurtenissen;
• Op zelfstandige en methodische wijze trajecten beheren;
• Signaleren van belangrijke veranderingen naar collega’s en opdrachtgevers.

We bieden je je de kans om deel uit te maken van een bevlogen, gedreven en deskundig team van in totaal 25 fantastische collega’s: Een inspirerende omgeving om samen onze organisatie verder te ontwikkelen. Daarnaast bieden we een goed salaris, gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden en groei- en scholingsmogelijkheden.

Ben jij enthousiast of wil je nog wat meer informatie?
Mail of bel Jay van Boxtel : j.v.boxtel@planhwerkt.nl 06-55806825
Reageren op deze vacature kan t/m 7 januari 2021, stuur je motivatiebrief en CV naar Jay.

Klik hier voor de volledige functieomschrijving Functieomschrijving trajectbegeleider PlanH Werkt